Många timmars sömn och Nyhetsmorgon...
Publicerat den

Sovit som en stock. Kanske för att det fanns så mycket i plats i sängen. Lilltjejen är duktig på att röra på sig, sparka och kramas...ah hon tar mycket plats helt enkelt...Vaknade till en gång i natt i nån sekund och önskade att hon låg där men somnade snabbt om och njöt av all plats.
Kunde snooza en bra stund och kom på att jag inte behöver smyga upp för att få i mig en kopp kaffe i lugn o ro innan man måste fixa med frukost och planerna för dagen...nice! Behöver inte vara tyst heller för B sover som en stock och skulle inte vakna om jag börja dammsuga ens en gång. Hmm kanske ska passa på att göra det med.
 
Planerna för dagen är inte stora. Ska träffa J och ta en sväng till Sickla. Blir lite fika och kanske hittar man ngt fint att köpa. Efter det är min sötnos nog hemma så blir mys med henne, om hon inte springer ut på gården för o leka med sina tjejkompisar. Minns när hon var 1,5 och vi var tvugna att vara med henne ute hela tiden. Man funderade över vilka hon ska leka med och om hon får samma typ av uppväxt som man hade själv med spring på gården och lek från morgon till kväll...och ah helt plötsligt(känns det som) så är vi där. Skruttan sover hos farmor, leker ute hela dagarna, pratar och för diskussioner. Tiden går såå snabbt!
 

Nu räknar jag verkligen ner dagarna. Onsdag får pappa B se sitt lilla barn för första gången och vi får ÄNTLIGEN veta kön. Efter det blir det vagnbeställning. Tjohooo!! Så hoppas det är tydligt nu vad det är....
 
Planerna hemma fortsätter vi jobba på...Det är ca 9 månader kvar tills 'äventyret' kommer börja. Fast tiden går snabbt det vet man ju och man vill vara ute i god tid med allt. Men vi kan inte planera särskilt mycket förrän vi vet att vårat lilla hjärta ligger i vår famn hemma och framförallt frisk. Men förhoppningen blir att bo utomlands större delen av mammaledigheten. Pröva på ett liv i andra länder. Kan säga att det är ett äventyr jag känner stor glädje för!
 
 
 
Ah mer om dessa planer kommer när det blir mer aktuellt. När bebis är född så vet vi mer. . .
 
Till nästa gång!
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?