Mina underbara kollegor!!
Publicerat den

 
Vilken sista dag det blev!! 
Fick så fina presenter till min lilla plutt och god choklad & doftljus till mig. Blev JÄTTE glad!! Sen ett kort med så fina ord från kollegorna. Grät som ett barn. Var tufft ändå att säga 'på återseende'. Kändes sorgligt på ngt sätt! Kommer sakna dom!! 
Träffar dom självklart när lillen föds och vi känner att vi kan åka in och hälsa på. Men det är några månader tills dess. Ah sorgligt bara men även skönt för mig såklart. 
 
Ska skriva mer imorgon. Är så fruktansvärt trött nu. . .
 
 
 
 
TACK till alla som bidrog till dessa fina fina presenter!! <3 KRAMAR
 
Till nästa gång! 



Sista morgonen.
Publicerat den

Oj så skumt det Känns! Sista morgonen på bra länge som jag måste kliva upp tidigt, brygga kaffet, fixa hår, sminka mig, ta på kläderna jag tagit fram....för att gå till jobbet. 
 
Igår kväll stod jag, B och Tim i en "gör det själv" hall i Årsta och städade ur bilen. Dammsög, torka rent överallt. Den ser helt ny ut! Drygt och jobbigt var det, hade velat lämna in den men i all stress under denna vecka så har jag glömt bort hälften av allt jag velat göra. Och detta blev mitt straff!
Säger hejda till min bil idag, ska hinna med ett ärende till och det är fikabröd/tårta till i eftermiddag. Så svänger förbi city gross som öppnar 08. Har lyckats tigga till mig skjuts hem också sen, skönt att slippa åka kommunalt!! 
Fick en fin avskedspresent av bilen igår morse, BÖTER *suck* får skylla mig själv. Tröttheten tog över igår och ställde mig på städgata. 
Allt kan inte flyta! 
 
jahapp, då är kaffet slut i muggen. Dags att klä på sig....
 
Till nästa gång! 



CTG
Publicerat den

Här ligger man på SÖS och hör min fina sons hjärta slå! Mysigt! 
Snart dags för läkare. 
 
 
Till nästa gång! 



SÖS Akuten
Publicerat den

Fick redan något att skriva om...
Vi tog de vanliga proverna för äggvita i urinen, sen blodprov och blodtrycket. Efter att jag berättat om mina magsmärtor och att jag var hos vårdcentralen och träffa läkare som trodde jag var stressad. Sen mina blödningar såklart och sammandragningar så sa hon att du ska till SÖS på en gång. Fick understryka att jag mår bra nu idag, så det borde inte vara akut men fick en sne blick och hon satte sig i telefonen och ringde dom på SÖS. Som tur var fick jag en akuttid 10:45. De ska göra CTG och ultraljud, tar väl blodprover o lite sånt. Ingen aning, får se!
Känns självklart bra att kolla upp det med läkare som jobbar med just gravida.
Så om en stund sätter jag mig i bilen och rullar dit. Sen vill jag verkligen hinna till jobbet. Ska ha avslutningslunch med en kollega och då får vi även finbesök av en annan kollega som är mammaledig. Hon kommer in med sin lilla prins. Åh mysigt! Få sniffa på en bebis hehe...
 
Borde nog ta en smörgås nu. Känner mig redan hungrig igen!
Skriver mer ikväll, då vet vi mer om vad det är som verkligen orsakar mina krämpor.
 
Till nästa gång!



Sleepwalking zzzzz......
Publicerat den

 
 
Har lite sovmorgon idag eftersom jag ska till barnmorskan nu på morgonen. Får se vad hon säger om min magont. Igår fick jag sådär ont under revbenen igen. Höll i sig hela vägen hem från jobbet och en bra stund in på kvällen. Var helt mörbultad igår, tvingade in mig i duschen men orkade inte ens smörja in benen för det kändes så jobbigt att böja mig. B hade sina kvällspass annars hade man fått hjälp på den fronten.
Så man kan lugnt säga att det ska bli skönt att få höra lillens hjärta idag. Har sedan ett besök till henne igen om 3 veckor sen blir besöken tätare till födseln.
Tyvärr så kom det mer blod igår också, det kändes såklart inte bra. måste få svar på min oro idag.
 
Idag säger vi 'på återseende' till en kollega på jobbet. Hon drar en fru hittar bonde och flyttar ner söderut. Ska bo på gård med sin fina pöjk och fått nytt jobb. All lycka till dig!
För er som misströstar pga avsaknad av en kärlek. Gör inte det, släpp garden så dyker den upp runt knuten ska ni få se...jag låter som en radiopsykolog *läs Frasier*haha!
 
Och imorgon, ah då är det min sista dag på ett tag. Veckan har gått fort måste jag säga. Inte orkat mer än det jag MÅSTE göra så jag ser fram emot att få nyttja mina timmar på dagen till att göra lite roliga saker eller mer 'saker som handlar om min familj'.
 
Familj vilket underbart ord. Jag känner mig så hel just nu. Har min fina B, min underbara Tim och en liten på väg. Ibland känns livet som en dröm. Till och med all tjafs och allt man måste göra/offra för att komma hit känns som en bagatell när man väl är i bubblan.
 
Känns så bra!
 
Till nästa gång!



Special Edition: ANDY
Publicerat den

(Har inte fått tillåtelse att använda bilden moahahhaha....)
 
Har en kollega som sitter mittemot mig på kontoret. Andy kallas han. Ja kärt barn har många namn för jag har en del smeknamn för honom. Vissa snälla och andra.... mindre snälla haha...
Nä men nu närmar det sig mammaledighet och samtidigt som det känns otroligt bra så känner man såklart att man kommer sakna kollegorna och att gå till jobbet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med. Jag trivs med mina närmaste kollegor och många andra på jobbet. Det gör väldigt mycket att man har kul på jobbet. jag känner att jag gör ett bättre jobb.
Denna Andy är ju speciell på många sätt. Han är otroligt barnslig och har 'sång tourettes' som en annan kollega sa häromdagen. Han sjunger jämt. och NEJ han har inte en fantastisk röst så att man orkar lyssna på gastandet. Det mest använda ordet från mig till honom är 'shut up'så ni förstår hur han kan gå en på nerverna.
Sen får man då och då ngt på sig som han får för sig att slänga, gem, papper, bollar ah you name it. Störningsmoment nr 1. Men kan säga att jag kommer sakna den muppen precis som jag kommer sakna mina andra nära kollegor. Alla har sina jobbiga sidor (gott om dom) men även sina bra sidor. Det är nog de jobbiga sidorna jag kommer sakna haha...
 
Mmmm, nu är jag i v32. Nu känns det som att tiden ändå går rätt så fort. Tänk att min lilla son kan komma om 6 veckor. DET är inte långt!! Det enda jag har kvar att köpa i babyväg är bilbarnstolen. Känns skönt! Ah apoteksgrejjer också men med tanke på att vi har 3 apotek bara i sjöstan så känns det inte som något jag behöver stressa med. Men köper det nog i helgen iaf hehe bara för att...
 
Tog en bild imorse på toaletten så ni ser hur magen ser ut. Har gått upp 9 kg. Måste försöka att inte svulla nu när jag kommer vara hemma, och minnas att jag faktiskt måste gå ner dessa kilon sen!
 
 
 
3 arbetsdagar kvar och en del att göra under dessa dagar. Imorn bitti byter jag till vinterdäck, måste sedan städa ur hela bilen och tvätta den. Lämnar in leasingbilen på fredag och får min lilla merca istället. På torsdag har jag barnmorska innan jobbet och på fredag måste jag åka och köpa fikat innan jag åker till jobbet för det blir kommunalt hem.
Vad gäller krämpor från graviditeten så har jag fått sura äckliga uppstötningar, växtvärk, ryggen som vanligt. Sen blödde jag faktiskt en del härom natten. Ringde förlossningen som sa att jag nog inte behöver oroa mig om det inte kommer väldigt mycket och om det börjar göra ont (mer ont än växtvärk). Minns detta från Tim så känner mig rätt lugn. Jag känner min son och hur han rör sig som en liten galning i magen både dag som natt. Så jag stressar inte upp mig för det...lustigt hur man känner sin kropp. Ibland blir man orolig för minsta lilla, och ibland så bara vet man trots att man får 'oroväckande' tecken att allt är bra.
 
Ska hoppa in i duschen nu innan halv 8 hos mig börjar.
 
Till nästa gång!
 
 
 



Kan inte fatta det riktigt!?
Publicerat den

Fredag blir min sista dag på jobbet. Sen går jag på mammaledighet!!

Det känns nästan lite overkligt. Att jag kommer jobba 4 arbetsdagar till för att sen vara ledig i 14 månader!! Vilket land vi lever i! Fantastiskt!
Ska bli skönt att få varva ner och bara ta det lugnt hemma. Umgås med min fina dotter. Vi har redan planerat in att vi ska baka lussebullar på söndag. Ska försöka baka ca 50 stycken så att jag kan frysa ner ett gäng till julafton, sen tar jag nog fram några varje advent också med lite glögg. Gott!
 
Har ju bokat in mig på loppmarknad. Hoppas bara att jag orkar med det. Har sett fram emot det länge men tanken på att jag faktiskt måste ta fram allt jag ska sälja från förrådet dvs RENSA i förrådet är mindre lockande.
Är väl tur att jag nu är ledig nästa vecka så jag har flera dagar på mig. Den 8e december är loppisen. Får ställa in mig på den och komma ihåg att det endast är 4 timmar man säljer saker sen får jag gå hem och äta mina goda bullar och tigga fotmassage.
 
Måste köpa med mig fika till på fredag. Tänkte först att jag ska baka men är så trött efter jobbet att jag knappt orkar stå på benen så nä, jag köper med mig lite gott.
Torsdag är det dags för barnmorskan igen. Det blir roligare för varje gång. Nu ska hon känna lite extra hårt för att försöka känna om han fixerat sig. Det tror jag inte han har, men han ligger dock med huvudet nedåt vilket är bra.
Sen mäter vi magen som vanligt och tar blodprov.Lyssnar på hans hjärta också såklart. Myyys!!!
 
Den här lillen är väldigt aktiv. Jag blir mycket förvånad om han inte är en liten busunge när han väl kommer ut.
Min kollega sa en sån rolig sak idag. Att man får de barn man klarar av eller liknande, att det är en 'way of speech' hon menade då att om man tillexempel är en stressad, överkänslig person så får man ett barn som är lugnt, som man kan hantera. och är man då en energisk, många bollar i luften person så får man ett barn som är lite vildare, busigare osv. Stämmer än så länge in på mig och mina vänner hihi...jag kanske skulle bli uttråkad av en för lugn bebis haha...måste ha liv och rörelse runt mig för att må bra. Fast man såklart gnäller då och då hehe....
Men minns när Tim var spädis, då var man ju utmattad och trött men när hon sov 'för länge' så tävlade jag och Bosse om vem som kom först till hennes säng för att lyfta upp henne haha...vi hann sakna den "vakna" Tim medan hon sov :)
 
 
Försöker hitta lite roliga aktiviteter till Tim nästa termin. Det blir gymnastik, men funderar på att även anmäla henne till nån danskurs. Sen åker vi och då blir det svårare att hitta aktiviteter för henne. Har bett farmor kika litegrann om det finns ngt i Polen som vi kan gå på. Öppen förskola eller liknande. Får se om man hittar något sånt. Så lillan ka få lite vänner.
 
Känns som att jag inte kan andas just nu, lillen måste lägga sig på plats snart så magen sjunker. Jätte jobbigt! Blir andfådd av att gå med en matkasse typ, trappor är hemskt....
 
Nu ska jag fortsätta kika på Halv åtta hos mig.
 
Till nästa gång!





 



Lördag kväll!
Publicerat den

Facebook är bra om man vill sprida kunskap. Självklart är det alldeles för mycket BS som sprids och alldeles för många som blint litar på informationen och sprider det vidare utan minsta tanke att eventuellt researcha litegrann innanman  trycker på "dela". Men men det är även därför man som individ ansvarar för sin egen kunskap. Så jag är mer för FB än emot! Grymt forum som sagt för informations spridning men även ett sätt att hålla kontakt och vara involverad i vänners liv, framförallt kanske de som bor en bit bort från en själv! 
Vet inte varför jag kom på att skriva detta men slog mig bara att jag uppskattar FB. 
 
Lördag kväll! Inget speciellt som händer här tyvärr. Min underbara dotter leker med sin väninna. De har byggt lego. Ingenjörer i de små!! Super duktiga och sån härlig fantasi!
Jag sitter och tittar på tv och B har PT kund. Vid 18 ska jag åka till farmor och lämna Tim. Hon ska sova över. Då blir även jag och B bjudna på middag! DET är skönt, ingen lust att laga något ikväll. Blev t.om hämtmat till lunch...
La mig för att vila nån timme på förmiddagen. Tog Alvedon för huvudet som bultade, tvär slockna i 2 timmar! Åh så skönt! En lång, varm dusch efter det fick mig att må mycket bättre. 
 
V 31 är det nu och närmar mig v 32. Magen växer så det knakar i fogarna...he he! Ont gör det tyvärr. Har oftare växtvärk nu, alla organ ska tydligen vara färdig utvecklade enligt min gravid app, och nu växer lillen mest i vikt. Han ska gå upp ca 1,5-2kg nu på 6 -8 veckor. kan säga att hans sparkar inte är så sköna heller. Man märker att det börjar bli ont om plats. Han ligger med huvudet neråt och har en tendens att sparka mig på revbenen. AJ!!!?!?
 
 
 
 
I bakgrunden ser man lillens säng. Längtar tills min andra ögonsten ligger där och myser bland filtar. Åh så mysigt!!!! 
 
Till nästa gång! 



Stress...ett underligt begrepp!
Publicerat den

Jag lider av stress...det är det som ger mig magont. Inte alls överraskande egentligen!
Måste prata med chefen om hur vi ska göra. Känner inte att jag vill vara sjukskriven i 3 veckor för att sen jobba 1 eller 2 veckor 50% för att SEN kunna gå på mammaledighet. Har varit hemma hela veckan och det har inte släppt alls. Så fort jag får ett måste att göra så krampar sig magen..
 
Hade en aning att det berodde på det när jag till och med under natten vaknar av att det gör ont, då i samband med att jag drömmer om saker jag måste göra eller köpa osv. När man fan inte ens kan sova utan att ha saker att tänka på, ja då är man fan stressad.
Situationen på jobbet gör mig även stressad. Många som är sjuka eller borta och då känner man nästan skuldkänslor att man själv är det. Men DET ska jag släppa! Måste tänka på mig och lillen i magen och ta min hälsa i första hand. Jobbet går inte direkt under! som min chef själv har sagt. 
 
Inte gjort något alls denna vecka. Legat och tittat på serier, suttit på nätet, lagat mat och läst massa böcker med Tim. Nu ska vi börja öva på lucia sångerna. F-ick precis info mailet från dagis om Lucia firandet. Det ska vara utomhus på gården kl 7.30 den 13e...EH !!!!!!!!!!!!!!! Sa ni utomhus med luciakläderna PÅ ytterkläderna? WTF???

Tim ville vara tomtenissa med en fin tomteklänning, tomtemössa, röda strumpbyxor och sina röda ballerianskor i lack....hmmm hur ska vi få till det ÖVER ytterkläderna. Trist!
Får komma på något annat, kanske hennes oversize luciadräkt i början och så får hon ha tomtekläderna under och visa upp dom på lucia fikat...måste köpa vantar till mig! Brrrr kommer bli kallt!
 
Vi frågade även en barndomsväninna om hon vill bli fadder till lillen när han har sin namngivningsceremoni. Det ville hon med glädje. Tim döpte vi i finska kyrkan och hade en ganska stor dopmiddag. Ca 60 pers var det. inget jag orkar med denna gång. Blir bara familj och närmaste vänner. En lunch med typ smörgåstårta och champagne. Gräddtårta och kaffe...vi kommer förmodligen att ha den strax innan vi reser så blir på våren i April. Ska inte lägga mycket tid och energi på att tänka på det just nu (obviously behöver jag inte mer stress).
Kommer säkert bli en finare ceremoni än Tim hade haha...lite lyxigare kanske. Kan man lägga mer pengar på färre gäster. Mysigt!! Blir nog en strålande eftermiddag...
 
Kan säga att jag älskar att planera och jag älskar att resa. Men det som jag egentligen bara längtar efter är min underbara lilla prins...vill få pussa på det lilla huvudet, de söta små fötterna och läpparna. ÅH ska bli så mysigt!!!
 
Kommer en magbild från v 31 i nästa inlägg.
 
Nu ska jag och Tim ta en kvällsmacka.
 
Till nästa gång!
 
 
 
 
 



...v31
Publicerat den

Idag blir det läkarbesök. Haft i snart 1 vecka kramper i magen. Inte där lillen är så det är inte sammandragningar eller så. De här är i magsäcken. Kom helt plötsligt efter lunchen på jobbet. Åt stark indisk mat! Men har ätit stark mat tidigare under graviditeten och endast 1 gång fått ont i magen. Ah iaf, vi får se vad läkaren säger!! Trodde det skulle ha släppt tills nu. Men fortfarande ont! 
 
Har inte gjort mycket alls sen i torsdags. Skulle på min fina J's födelsedagsmiddag i lördags med B. Barnvakt var fixad, farmor då. Men kunde inte gå. DET kändes riktigt trist! Kommer inte ut särskilt mycket under graviditeten. Prioriterar annat och känner mig sällan 100. Nu är det inte långt kvar. Åh så skönt!!!
 
En barndomsvän fick sin dotter i måndags. Vilken lycka!!! Längtar tills jag får träffa den plutten. Åh va mysigt!! 
 
Guuud så trött jag är. Kan nog sova nån timme till innan jag måste förbereda mig för läkaren. 
 
Till nästa gång. 



Härliga helg...
Publicerat den

Detta har varit en super bra helg!
Först blir man överraskad med en babyshower. Sen oxfile lyx lunch och sen middag hos mamma med resten av familjen....helt perfekt!
Har till och med hunnit möblera om i sovrummet. Så nu finns det gott om utrymme till lillen och oss andra att röra oss runt i helt enkelt.
Känns skönt att börja en ny vecka när den senaste slutar så bra och det är rent och städat hemma.
 
Bestämde i förra veckan att jag kommer jobba 100% i 3 veckor till dvs till den 1a December. Sen går jag ner på 50% till den 20e december. Efter det börjar mammaledigheten på allvar. Ska bli sjukt skönt!
 
Det är inte bara att det börjar bli tyngre och alla krämpor med kropp  som ischias, foglossning osv. Mina tankar är inte på jobbet längre. Det känns inte som att man gör ett bra jobb. Jag kan inte fokusera på samma sätt och missar mycket helt enkelt. Så det är nästan det som är mest enerverande med att jobba. Så jag gör nog alla en tjänst med att gå ner i tid.
 
Imorgon ska jag försöka vara på jobbet tidigare, vill komma hem i hyfsad tid eftersom jag blir så trött på kvällarna.  Så känner man att man har lite liv iallafal.
 
Inga stora planer för veckan, bara jobb. Nästa helg fyller min fina väninna år och blir förmodligen middag ute på nån restaurang. Ska försöka julhandla litegrann under helgen. Ett par julklappar kan man nog ordna. Som tur är så är det ganska mycket som ska beställas från nätet, skönt! Slippa gå i butiker...
Men butikspresenterna vill jag få köpta så snart som. Om några veckor lär jag inte orka röra mig lika mycket som nu. Åh längtar till jul...klä granen, julpynta hemma med fina dukar och julblommor. Åh va mys!!
 
Blev lite nyårsplaner gjorda idag också. Kommer ha lite vänner över på middag, så lite små partaj blir det! Ska bli mysigt! Duka upp finmiddag och gå ut o se på fyrverkerierna. Nä nu får tiden gå snabbt!!
 
Dags att hälsa på jon blund annars kommer jag aldrig upp imorgon.
 
Natti natt!
 
Till nästa gång!
 



Baby shower!!!
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
Blev så härligt överraskad igår när jag klev in i systers lägenhet! Där stod ett helt gäng med tjejer och skrek surprise! Bordet dukat med alla möjliga gottigheter och mat! Helt fantastiskt! Har nog aldrig fått så många presenter som vi fick till lillen heller. Mysigt!!! Tack syster och ALLA som var med och ordna, bidrog m pengar osv. Känner mig så hedrad och otroligt glad över att ha så fina vänner. Helt underbart!!! 
 
Till nästa gång!!! 



Hur ärlig ska man vara....fuck it!!? v29
Publicerat den

Jag har varit hemma i 3 dgr nu från jobbet.
Kan börja med att graviditet inte alltid är charmigt, men det har nog de flesta förstått om man läst min blogg iallafall haha...kan säga att det mindre charmiga fortsätter. När man är gravid så blir man lätt hård i magen och är man hård i många månader så leder det ibland till diverse krämpor som jag självklart har fått nu.
Det gör fruktansvärt ont, kan inte sitta ordentligt och behandlas med salva. För er som vet vad det är låter jag det vara osagt. För er andra...googla haha...
 
Imorgon ska jag jobba igen. Kommer förmodligen få stå upp mer än vanligt men men...börjar bli bättre nu med salvan iallafall. Har fått laxerande för magen som jag inte gillar. Äckligt pulver som blandas med vatten eller yoghurt typ. Det löses inte upp och blir slemmigt efter ett tag. FY! Men måste ta skiten....
 
Imorse var jag hos barnmorskan. Mätte magen och var PRECIS på mitten strecket. En riktig statistiker sa hon att lillen är. Håller sig precis där han ska. Mmm...duktig liten pojke.
Han blev lite smågalen när hon tryckte och skulle känna hur han ligger. Då sa hon helt ovetande om att pappa är brottare/fighter att du har en liten sån som går in i bur och slåss, i  din mage. Kunde inte hålla mig för skratt!
Min lilla fighter i magen hehe...daddys boy!
Alla värden såg bra ut annars och nästa tid är om 3 veckor. Sen blir det lite tätare tider, varannan vecka till BF (beräknad födsel).
Han ligger långt ner och med huvudet neråt. Hon trodde att han nog skulle fixera sig i god tid. Jag har känt av att han trycker sig neråt och ibland kommer åt lite nerver så det ilar som satan. Så jag sa det häromdagen till B att jag tror lillen faktiskt kommer fixera sig rätt tidigt.
Fått påminnelse från min app och nu även från barnmorskan att skriva ett förlossningsbrev.
Vet inte vad jag ska skriva egentligen, tar det som det kommer. Kan inte veta hur jag kommer känna eller må när värkarna väl börjar. Vill ha en naturlig förlossning och inte kejsarsnitt, men skulle något akut inträffa så har man inget val...vill egentligen inte ha smärtstillande men ligger jag i 12 timmar med värkar så kommer jag nog ändå vilja det för att orka. Så tyvärr kan jag inte skriva något förlossningsbrev. Det får bli som det blir!
 
Tredje trimestern är man inne i nu. Slutspurten! Hurra!! Längtar jätte mycket efter lillen. Ska bli så underbart att få komma hem med honom efter BB. Hittade en del kläder i förrådet hehe....nu har vi nog ännu en gång lite för mycket kläder i strl 56-68 iallafall. Men hellre för mycket än för lite.
 
Bild på min mage nu i v29.
 
 
Till nästa gång.
 



Ännu en vecka har gått!?
Publicerat den

November och över 10 grader ute!! Helt sjukt och riktigt skönt. . .
Har ätit gröt med Tim och ska efter kaffet ut med Freja på våran morgonpromenad. Är så fint väder så blir nog att vi går till Hammarby backen. Kan jag kasta pinne så får hon springa litegrann. 
Dagens agenda är inte så fullspäckad. Jag och Tim ska städa och möblera om i hennes rum. Ngt jag skjutit på för att det är så mycket saker överallt, sen hennes byrå (!?!?) full med kläder och förmodligen en del som är för små! #rensa ska vi# blää tappar lusten igen haha...
Annars är det inte mycket planerat. Ingen gymnastik eftersom det är höstlov....lite skönt att få en ledig lördag! 
 
Får se om man hittar på något annat! 
 
Till nästa gång! 



Halvdag!
Publicerat den

Idag är det halvdag på jobbet. Eftersom vi just nu endast är 2 i gruppen så får vi dela rakt av. Kollegan ville hellre vara ledig på eftermiddagen så jag kör ledigt nu på förmiddagen och kommer in efter lunch.
Känns som ett bra beslut nu. Igår var man ju runt 16 barn hela dagen, och känner redan av huvudvärk och täppt näsa. Var flera som snorade men ändå höll igång såklart! Kommer garanterat bli förkyld efter gårdagen. TUR at pappa B sköter inskolningen idag. Annars hade man väl fått influensa hehe...
 
Har varit ute med Freja och ska ut med henne igen innan jag åker och jobbar. Blir till att städa nu på morgonen. Skönt när ingen är hemma så man kan ta det i sin takt. Vill verkligen skura golven och få ordning på Tims rum.
 
Var även ner till förrådet idag. Skulle gräva fram en matta till en kollega som jag lovat bort. Men självklart var den omflyttad och låg lite illa till. Så B får hjälpa mig med den i helgen.
Tog upp vinterkläder till Tim. Täckbyxor och tjock jacka. Kan fortfarande känna att det är för varmt ute för det. Så hon tog gallonerna på sig iallafall. Men lika bra att ha allt här uppe till när temperaturen sjunker.
 
Hittade även lite mer babykläder till lillen. Det mesta var rosa och lila osv men fanns en del grönt och blått och neutrala färger. Hade glömt bort den påsen. Ska åka ut med den till en väninnan som föder om ca 2 veckor!!!! Helt sjukT!
Det lillen kan ha finns nu i tvättkorgen. . .var kul att hitta sånt som Tim haft på sig. Blir en annan känsla på något sätt. Känns mysigt att de går i arv. Och i stort sett nya, hann inte använda alla kläder till henne...
 
Helt underbart väder idag. Solen skiner, plusgrader och så lugnt utanför uteplatsen. Trots höstlov så är det inte en enda unge på gården. De flesta som bor här är iförsig i dagisåldern. Så de är inte 'lediga' på samma sätt.
 
Ser fram emot loppisen. Har redan en hel del samlat som ska säljas. Riktigt bra saker.
Salt o pepparkvarn tillexempel...aldrg använda. Köpte dom i en bra butik i Polen men sen har jag bara aldrig använt dom (lite designer aktiga) , vinterjackor för småbarn, super fint skick, liten cykel för ca 2 åring, tidningsställl, krukor ah fasiken allt möjligt. KUL det ska bli!! och sköööönt att få bort en del.
 
Nä undrar om jag ska börja städa så jag hinner. Runt 12 måste jag åka hemifrån.
 
Happy happy Halloween helg till alla!!
 
 
 
Till nästa gång!