Snälla VÅR, kom tillbaka!!!
Publicerat den

Jag skäms!
Inte skrivit på ett tag. Dagarna går så himla fort!
Just nu är det en del i mitt huvud. Vi försöker hitta boende i Sopot vilket visar sig vara drygare än jag trodde. Finns gott om lägenheter men alla vill ta såna ocker priser på hyran så man blir ju vansinnig!! Gäller att ha is i magen och i värsta fall boka så sent som nån vecka innan vi åker...
Gillar bara inte när det är så, jag är en planeringsperson och vill ha vissa saker helt klara i god tid. Men inte mycket att göra åt just nu!
 
Äventyret närmar sig med stormsteg. Snart endast 2 månader kvar. Känns bra, har en skum längtan härifrån. Kommer självklart att sakna min familj och mina nära sen även vårat hem såklart, men annars känns det otroligt skönt med en annan miljö...
 
Lillen växer så det knakar. 2 månader fyller han på fredag. Han är så himla fin, ibland undrar man hur man kan få så vackra barn hehe....
Min fina Tim är hemma mycket mer nu, varit en del förkylningar osv men sen har hon även velat hänga med till gymet och även umgåtts med grannflickan som numera är en 'bästa kompis'. Solen var ju framme och temperaturen steg där i nån vecka. Kändes helt fantastiskt och man fick mersmak. Man märker ganska snabbt hur stan blommar och får liv när det är sånt väder. På gården här är det verkligen uppenbart, barnen springer runt och leker, föräldrar ute med sina små som förra sommaren inte ens kunde gå, alla gör i ordning uteplatser och balkonger. :) mysigt!
 
Snälla VÅR, kom tillbaka!!!
 
Drottningholm förra veckan...
 
 
 
 
Träningen går framåt. Förra veckan var ingen hit men denna vecka har jag redan tagit igen och kört 2 riktigt bra pass. Imorgon blir det ännu ett pass följt av vila på torsdag och ett sista pass på fredag.
Imorgon ringer jag även och bokar tid för tatuering :D JAAAA!!! Längtat efter det. Kommer en bild när det är klart. Hoppas få en tid till nästa vecka redan. Vill hinna göra den innan det blir t-shirt väder så den hinner läka innan man börjar sola :)
 
Avslöjar väldigt lite hihi, men roligare att bara visa upp den sen!
 

Annars så flyter mammaledigheten på, så sjukt skönt fortfarande att vara hemma. Inte alls uttråkad och ingen längtan efter att börja jobba. Måtte året INTE gå så fort!
 
Till nästa gång!
 
 
 
 



Gaaah dagarna går så fort!!
Publicerat den

Fasiken vad dagarna går fort.
Helt underbart att vi har plusgrader och att det verkar hålla i sig.
Chefen ringde, så på fredag är det dags att besöka jobbet och ha ett litet utveclingssamtal med honom.
Ska bli kul att träffa alla kollegor!
Jag har inte jobbat på 3 månader men det har gått så fort så det känns som att jag var inne igår!!!
 
Idag blev det träning. Härligt pass och det känns i kroppen. Lillen var liite kinkig men hade lite hjälp med honom som tur var så jag fick köra igenom kroppen.
 
Barnmorskan avklarad också. Lillen väger 5,4 kg haha...han har gått upp 2 kg!! helt sjukt...
Han har lite utslag/prickar, men var tydligen helt normalt så jag behövde inte oroa mig. Var mest orolig att även han skulle vara mjölkallergiker(Koproteinallergiker). Men det verkar inte som att han är det :-)
 

Vi åkte ut en sväng och hälsa på hos Fairing Kosttillskott # www.fairing.se. God vän som jobbar där och sedan känner vi även ägaren av Fairing så blev lite skitsnack där och sen handla vi på oss en del protein, aminosyror osv. Nu kör vi!!! ;-)
 
Planering inför resan är i fullgång. Mer info kommer när saker o ting är mer säkert.
 
Imorgon är det gym på schemat, tandläkare för Tim, vi ska storhandla mat och sen blir det nog bara en lugn och mysig kväll med lite gott kött och lite vin till det.
Mmm så härligt att vara hemma...
 
Till nästa gång!
 
 



Längtar efter våren så otroligt mycket!!
Publicerat den

 
 
 
Fick lite besök av vänner. Med sig hade de fina kläder till kidsen :-) Super fina till våren.
Nästan så att jag önska att de passade nu då alla våra kläder är i tvätten. Lakan, filtar, handdukar ja you name it...det enda vi inte gillar är att tvätta! Vi har ingen maskin utan går alltid till tvättstugan. Måste tillägga att våran tvättstuga e asbra! Men gör det inte roligare för det!
 
Blev ingen träning igår. Ingen sömn - vaken Harald - lågt blodsocker (ja igen!! fast jag åt frukost).
 
Ska strax iväg till mamma. Hon behöver muntras upp, hon är nog rätt trött på det mesta. Jobb, vinter, mörker osv. Ska köpa lite fina tulpaner och semlor så blir det nog bra, för stunden iaf. Hade tänkt köpa presentkort på akademibokhandel men hinner inte åka förbi nån butik idag, så jag köpte ett fint kort som Tim fått skriva några rader i. Blev jätte fint!
 
Ska passa på att klä på mig nu efter mitt kaffe, lillen sover efter att i stort sett vart vaken sen imorse...
 
Till nästa gång!