Back on track! (??)
Publicerat den

Mmm...precis tränat klart med B. Inte kört på ett tag av olika skäl och känns bra att komma igång! 
Är även taggad för min noll socker mindre carbs diet! Kör på nu till den 24:e Maj är tanken! Varför 24e? Jo för att det är lördagen innan vi åker och då ska vi grilla med familj och närmaste vänner. Självklart måste jag unna mig gott den kvällen :)
blir en utmaning för mig, är ändå 4 veckor tills dess men ska fixa det! För hälsans skull! 
Ligger just nu 2 kg över den vikt jag hade innan jag blev gravid. Ska ner dessa två kilo nu på 14 dgr och sen börja bygga lite muskler och tona till mig! Man känner sig rätt "fladdrig" haha...
lördag = tatuering! Äntligen! 
 
Grymt med vår! Måste bli lite grönt på uteplatsen bara! 
 
 
Igår träffa jag min underbara Jasmine. Blev promenad i solen och god Thaimat!
 
 
Till nästa gång! 



Glad påsk!
Publicerat den

Haft en mysig påskhelg! Varit med familj bara och njutit av det varmare vädret. 
Imorgon blir det Skansen med min fina väninna Lina och hennes son. Ska bli kanonväder så vi tar med oss en filt så vi kan ha picknick med kidsen :-)
 
 
Blev massa sött till efterrätt så nu jävlar är det #nosugardietagain# som gäller!!! 
 
 
Over and out...
 
Till nästa gång!



Attans då!
Publicerat den

Fått boka om tatueringstiden! Men misströsta ej, nästa tid är om en vecka ungefär så det är luuugnt!!
Påsken är här! Härligt med ledighet för vänner och kollegor! 
Jag ska strax iväg till Coop. Glömt köpa godis till påskkärringarna...så det måste inhandlas. Sen tänkte jag laga en fin middag idag, så lite ingredienser till det! Även en påsk present till Tim. Blir inte godis för det blir det ändå mycket av! 
 
Hyresavtalet för huset i Thailand är underskrivet Och klart! Från våran uteplats ser vi poolen och den lummiga fina trädgården :) ååååh vad jag längtar! 
 
Lite fina bilder från promenaden imorse! 
 
 
 
Till nästa gång! 



Äntligen bokat!!!
Publicerat den

På fredag ska jag äntligen tatuera mig!!! 
Bilder kommer såklart då och ska inte avslöja detaljer, ni får helt enkelt se!!! :) wihooo längtar tills den är klar. Tänkte skriva att jag längtar till fredag men näää smärtan gör mig smått nervös men kommer vara sååå värt det! 
 
Jag är en sån som tycker att det är snyggt med tatueringar! Man tänker ofta att 'shit...hur kommer det se ut när jag är 50/60 bast! Men jag bryr mig verkligen inte för de tatueringar jag gör betyder så mycket för mig och symboliserar något som jag vill bära med mig hela mitt liv! jag placerar dom även där jag kan täcka dom om jag vill...
 
Var hos barnmorskan/läkaren idag. Hamnade i en diskussion om vacciner. Inte helt oväntat! Man får inte tycka som man vill, man måste försvara sig! #fuckit
 
lillen är stor och stark! Över kurvan i längd och vikt och stark stark stark sa läkaren...
 
 
 
Natti! 
 
Till nästa Gång! 



En lugn söndag!
Publicerat den

Var bjuden på klädbytardag idag hos en kollega! Mysigt var det, men hann inte mer än att fika för min lilla pojk hade helt enkelt inte en bra dag så vi åkte hem istället. Han somnade iförsig på en gång i bilen :) söt skrutten! 
Blev iaf 2 Ikea kassar och jag hoppas att tjejerna hittade ngt skoj i dom! Jag gick hem tomhänt eftersom vi inte hann OCH BRA är det hihi...ska det rensas så ska det! Blev 2 Ikea kassar till från förrådet men de kläderna slänger jag in i Frälsningsarméns insamling som finns precis vid oss. FYRA ikea kassar med kläder!!! shit alltså! Känner mig några kilo lättare efter att ha rensat bort det där :)
Börjat läsa en ny bok! Himla bra författare! 
Söndagskvällen har varit lugn, hemlagade köttbullar m sallad till middag, lite lösgodis hehe och mys med barnen...klockren söndag! 
 
 
 
 
Njuter även av alla underbara tulpaner!!!!
 
Till nästa gång! 
 
 



Baaarbiieee...
Publicerat den

Blev ett besök på leksakmuseet med min lilla familj! 
Var mindre än jag trodde och kanske inte lika skoj" som jag trodde det skulle vara! Men sen fanns spårvagnsmuseet i samma lokal och man fick även besöka det med samma biljett så det blev ändå ett roligt besök för oss alla! 
Tim fick åka mini spårvagn och sitta i tåg/tunnelbanor och "köra" dom (simulering) riktigt häftigt! 
 
Det roliga med leksaksmuseet var Barbie dockor a! Jääätttteee fina! Eleganta klänningar och påkostade med detaljer i jämförelse med dagens Dockor. 
 
 
Lösgodis för 29kr/kg på Ica supermarket i Sjöstan. Så min sk sockerdiet höll inte idag och kommer nog inte göra det denna helg. Nya tag på måndag! :p #påriktigt!! 
 
Till nästa gång! 



Glömde stjärtlappen...
Publicerat den

Mulet och duggar men kan vara skönt det med. Idag tog jag 1 timmes promenad. Tänkte att jag promenerar till henriksdal, köper en kaffe och sätter mig på bryggan. Så länge det inte ösregnar så är det skönt att sitta ute! Men glömde ta med mig 'stjärtlappen' och bryggan är tokfuktig/blöt. Vill undvika urinvägsinfektion så jag sket i det! Blev istället en längre promenad! Skönt var det! 
Väl hemma i värmen så känner jag mig rastlös. Så vi ska nog ta en sväng till leksaksmuseet om en stund. Tim är hemma från dagis idag och har spenderat förmiddagen med farmor! 
Hon fick en klocka idag och ja...jag får veta vad klockan är ungefär var 50:e sekund!?!? 
Man får helt enkelt försöka minnas när man själv fick sin första klocka och hur exalterad man var. 
 
Lite bilder från dagens promenad!
 
 
 
 
Till nästa gång! 



Battle of the benches!!??
Publicerat den

 
Tar den vanliga rundan "runt vattnet", solen skiner och det svenska folket börjar komma ut ur sina iden för att äntligen leva lite! 
Sjöstaden kryllar av mammalediga, solsökande, lattedrickande kvinnor (hel del pappor också) som alla vill ha 'den där bänken' . 
Känner mig iakttagen! För jag är närmast bänken i solen. 
Nu snurrar deras tankar! Ska hon sätta sig där? är hon på promenad? Får jag plats bredvid om hon tar den? VILL jag sitta bredvid? Och hunden! Är den aggressiv? Hehe... 
Jag tog bänken!!! Dagens bedrift tjoho!!!
 
Till nästa gång! 



My good friend Wayne...
Publicerat den

Sitter och filosoferar på Waynes Coffee. Lillen sussar i vagnen, regnet smattrar mot fönstrena. 
Känns skönt att sitta inne i värmen. 
Ska försöka hitta en liten tack gåva till svärmor. 
Hon har hjälpt till så mycket med hela Polen planeringen. . .
 
Varmare väder på väg hörde jag idag! Behöver fixa uteplatsen slår mig nu...det tar aldrig slut med skit att göra innan vi åker! Får pusta ut när vi kliver in i lägenheten i gdynia helt enkelt! 
 
Till nästa gång! 



En tur till Skavsta!
Publicerat den

Hämta 'svärmor' från flygplatsen idag! eftersom boendet nu är klart i Polen så kände hon att hon kan slappna av och komma hit i ett par veckor och hälsa på. 
Vi kommer att bo i Gdynia i Juni. Juli och augusti bor vi i Sopot! Känns skit bra! Få känna pulsen i båda städerna. Båda lägenheterna ligger på gångavstånd till stranden, rättare sagt 200m i gdynia och ca 50 meter i Sopot! båda ligger även väldigt centralt i städerna. Ska bli riktigt kul! 
Nu kan jag boka färjan också!! Grymt! 
 
Fick som vanligt från svärmor massa fina saker till barnen. Kläder till lillen, pyssel och en super fin vår jacka till Tim. Känns alltid som att det är jag som får presenter när barnen får ngt :) kanske för att jag sparar pengar på att inte inhandla de prylarna hihi och kan köpa något till mig själv istället? #hehe
 
 
Till nästa gång! 



Ligger efter i planeringen...
Publicerat den

Fy skäms och bla bla för att jag inte skrivit men shit vad "efter" jag ligger med planeringen! 
-lägenheten- fixat inneboende
-lägenheter i Polen - KLART!! Wihoo!! 
- radhus i Thailand för oktober månad - klart!! :-)
- rensning av allt skit hemma - påbörjat men låååångt från klart #suck
- pass till barnen - inte fixat! 
- målat Timeas rum - inte klart men färgen inhandlad! #skabörjamålaiveckan
 
ah har en del mer att tillägga men är inte lika akut! 
Vi åker om 1 och 1/2 månad. Känns super! 
Förra veckan åkte vi upp till fjällen - Funäsdalen. 
Blev en mysig vecka med skidor/snowboard/bastu/öppenspis mm hög myfaktor och att veta att det blir sista vinter veckan för detta år kändes rätt häftigt! Kunde jag njuta av snön istället för att hata hehe... Lagom trött på vinter nu! 
 
 
 
 
Mina små underverk mår bra! Lillen växer så det knakAr och Tim är lika busig som vanligt! 
Idag blev det en riktig "chill" dag med lillen. Lite shopping och sen en kaffe på det! 
 
 
 
Till nästa gång!