En sån vardag...
Publicerat den

Rutiner finns det såklart inga just nu. Får hänga på lillens schema. Så kul hur det är olika varje dag. Idag var han vaken i hela 6 timmar i streck, det är jätte mycket jämfört med hur han varit sen han föddes. Har legat på 1 timme i snitt vakentid sen 2-3 timmar sömn osv. Var inte beredd på dagens agenda. Hade planerat att städa o laga mat och vika tvätt osv haha...måste sluta planera!
 
Amningen går framåt, har glömt hur satans ont det gör i brösten av att de spänns pga mjölken som samlas, sen att han ammar gör dom ännu mer ömma. Början på amningsperioden är inte kul!!Men vet att det är övergående, så bara gilla läget och smörja med bröstvårtskräm :-) #riktigmammabloggdettahehe! När det inte gör ont så är det otroligt mysigt. En sån 'connection' man får med sitt barn. Känns underbart! 
 
Tim har gått på dagis i veckan, men vi är extra upmärksamma på sjukdomar som går runt på dagis (minsta lilla symptom så får hon vara hemma). Hon vill till dagis och det förstår jag, långtråkigt hemma och Harald är för liten för att ha kul med. Känns bra att hon aktiveras på dagarna! Då får även jag tid med lillen utan att ha skuldkänslor att man inte hinner med henne lika mycket som förr.
 
Imorse var jag sjukt trött, har sovit i snitt 3 timmar per natt. Man vaknar för att amma, sen av oro eller Tim som ska på toaletten osv. Kommer vänja mig vid sömnbristen men just nu så KÄNNS DEN . Ska lägga mig 'tidigt' idag. Harald sover nu men kommer vakna om nån timme max. Blir amning och en vaken stund, sen måste jag sussa de timmar han kommer sova. Tror faktiskt att han kommer sova hela natten (med amnings-vaken-pauser) med tanke på vaken dagen idag. Jag hoppas det iallafall.
 
Imorgon kommer farmor från Polen. Hon ska bo hos oss och stannar nog ett par veckor iaf. Blir skönt med lite avlastning. Mest för B, han får hjälp med Freja och dagis hämtning/lämning.
 
Har börjat min hälsosamma livsstill, kostmässigt då. Idag är dag 1. Innebär egentligen bara en sockerfri kosthållning. Menar då godis, bakelser och sånt 'onödigt' socker. Äter yoghurt, har socker i kaffet osv. Men det överflödiga som man klarar sig utan. Sen lite mindre kolhydrater, men där drar jag endast ner litegrann då jag behöver det som energi just nu. Har klarat min första dag iallafall och konstigt nog inte ens varit sugen på godis. Kanske för att jag nu är motiverad som fan...tryckte även i mig allt möjligt igår för att 'få nog' av det. Hjälpte!!
 
Lördagar kommer vara undantaget. Då får jag äta lördagsgodis eller liknande, men i måttliga mängder. Kosten hålls densamma dock, så ingen pizza eller junk food.
 
Mmm....dags att både komma i form men även må bra inombords. Socker skadar bara kroppen, transfetter likaså. Så nu måste jag kämpa för att komma över abstinens perioden. Sen så :-)
 
Till nästa gång!



Min underbara helt perfekta son!
Publicerat den

 
Han är äntligen här i min famn.
Den 21/1-2014 föddes lilla Harald. Förlossningen tog 3,5 timme från att vi kom in till SÖS. Var en otroligt häftig upplevelse. det gick så fort så jag hann inte med smärtstillande. Hann knappt uppfatta att det var på gång. hade bara så jävla ont och så intensiva värkar.
Jag ska skriva min förlossningsberättelse, måste bara landa lite.
Fick sova på BB Söder som det kallas tror jag, är ett patienthotel iallafall. Man kan  bo där även om man inte är patient iförsig, ligger i direkt anslutning till SÖS.
Så var riktigt mysigt efter förlossningen att med B och Harald få ett eget fräscht hotelrum med wifi och tv, egen fin dusch. Sen kom barnmorskan och knackade på, hon hade med sig blöjor, tvättservetter, intim hygien till mig osv. Kändes jätte lyxigt! Overkligt om inte annat.
Harald föddes 22.14 på kvällen och vid midnatt rulla de iväg mig i rullstol till hotellet :)
Jag var kvar i 2 nätter. Mitt vatten gick ju haha som jag hoppades på att jag skulle få 'uppleva', men sen tog det nästan 1 dygn innan han föddes, det kallas lång vattenavgång och de vill de ha lite extra koll på andningen o så  ifall lillen svalt fostervatten under denna period (därav den andra natten) Men allt såg så fint ut på läkarbesöket.
 
Jag är så himla glad över min förlossning. Ett FINT minne för livet! Kan inte fatta att våran fina son ligger här hemma just nu och sussar. VILKEN KÄNSLA!!!
 
Kommer skriva mer om förlossningen :) ska njuta av mina två barn nu.
 
Till nästa gång, från en tvåbarnsmamma!!! Jiiipppiiiiiiiiii :D
 
 
 
 
 



En ny vecka...
Publicerat den

 
 
Köpte skötbädden till skötbordet för ett tag sen iförsig. Blev en i gråa små figurer och vit 'bakgrund'. Passade med den svarta sängen och sen spjälsängsskyddet som är vitt med gråa prickar.
Är hemskt sugen på att gå och shoppa en heldag. Men kroppen orkar det inte tyvärr.
Inatt hade jag hemska värkar från ca 02:00 till 07:30 sen har de avtagit och får en värk då och då. *suck*
Kan säga att jag är riktigt TRÖTT på att vara gravid. Varje dag som går känns som en evighet.
På fredag har jag tid hos barnmorskan, då kommer vi diskutera igångsättning för mig. Men jag vill helst att han kommer av sig själv, NU!
Får väl se om dessa värkar äntligen är dom som kommer bli mer och mer intensiva, smärtsamma och ge mig mitt barn!
 
Sitter just nu på gymet. Fikar lite medan B tränar. Skönt för mig att komma ut lite och perfekt för B som får skjuts överallt hehe...win win situation! Kan säga att man blir mer o mer sugen på att träna. Det ska jag investera i om nån månad. En helt ny gym garderob. Nya skor, några toppar, linnen och 2 par träningsbyxor.
Kommer börja gå morgonpromenader med lillen nån vecka efter att han kommit iaf. Det ska bli skönt. Släppa av Tim på dagis och sen traska nån timme.
 
Längtar otroligt mycket till våren. Vi ska köpa nya utemöbler till uteplatsen. Blir inte mycket njuta av dom i år eftersom vi åker men april och maj om vädret tillåter så kan vi sitta ute på dagarna iallafall. Mys!
 
Har eventuellt hittat hyresgäster till perioden vi är borta. Känns bra om det blir av. Vänner till en vän. 2 tjejer i dryga 30 års åldern. Känns bra att det exempelvis inte är en barnfamilj. När man har barn själv så vet man hur mycket de kan 'förstöra' haha....men så länge det är ens egna barn och egna hem så är det lite skit samma....dock inte lika kul om någon annans barn ska sabba saker såklart.
Så jag hoppas på detta! De ska komma och kika på lägenheten när lillen kommit. Vi har sagt början på feb nångång.
 
Till nästa gång!
 
 



Still pregnant!
Publicerat den

Ville bara säga det...
Börjar ge upp och tro att lillen flyttat in i magen för gott...
*Hmpf!?!* 
 
Till nästa gång! 



Sista magbilden!
Publicerat den

 
Nu är jag helt redo!! Sista magbilden tagen och tänk att man gått alla 40 veckor!!! 
längtar efter mina jeans och toppar haha...ska bli underbart att om några veckor kunna klämma på sig dom igen. 
Har sorterat lillens kläder i storleks ordning så de allra minsta strl 50 är längst fram. Får se om de behövs annars är 56:orna precis bakom :) 
lyssnar på lite Craig David och shake:ar My ASS med förhoppning om att sätta igång ngt :p
blir nog snusk mat idag a.k.a MAX. Sugen på lite fett och kalorier. Milkshake!!! Mmmm....
 
Till nästa gång! 



Frukost Fralla
Publicerat den

Har i 2 dagar bakat bröd så vi har färskt och gott bröd till frukosten. Mums säger jag! 
Idag är Tim hemma från dagis med mig. Tänkte passa på att umgås med Lillan innan bror kommer. Hoppas ju såklart till helgen! Men hoppades på igår med så. . .
Inatt har jag dock haft lite kraftigare värkar vilket är ett bra tecken. Dessa kändes över hela ryggen, magen och nertill. Kändes även som ett tryck neråt varje gång. Så hoppas han åkte ner mer o mer. 
Har ont i magen nu hela tiden också vilket känns bra såklart! 
 
Kollegorna är på kickoff i Åre. Sitter med spänning och väntar på uppdateringar och bilder på Facebook hihi...hoppas de får en grymt rolig weekend. Det förtjänar alla efter året som varit med mycket jobb, en del oro och mycket nytt att ta sig an. Bra jobbat kollegor!! 
 
Seriöst baby boy!!! Kom nuuuu!!!! Vill sniffa på bebis NU!!! 
 
 
Sen en rolig grej bara....
 
 
Till nästa gång! 



Måste vara mysigt i mig!
Publicerat den

 
Har fixat till naglarna på mig. Så behöver inte göra något med dom på 3-4 veckor. Skönt!!
Benen rakade #igen# har inte håriga ben men vill vara smoooth så gjorde det iaf. Håret tvättat och fixat, bb väskan packad med laddad kamera, en bok till mig om jag blir kvar på bb, lillemans fina kläder och overall, mössa mm
Allt är med andra klart. Har molande värk, förvärkar, sammandragningar, huvudvärk, illamående ah you namn it....men fasiken så mysigt det måste vara i min mage. För lilleman tycks inte vilja komma ut.
#åhvadjagskapussapåminbebissen#
 
 Sen är det ju tulpanernas dag, min allra favorit blomma. Fick en fin bukett av mamma häromdan. Den är så fin på köksbordet. 
 
Till nästa gång! 
 



Laddar
Publicerat den

 
Fick mig en liten promenad imorse med Tim till dagis. Kallt men jätte skönt!
Har fått cravings för nyttig mat så lagade en god frukost till mig och maken. Han behöver energin till träningen och jag till städningen hehe...hemmafru som man är för tillfället.
Igår hade jag en del förvärkar ganska smärtsamma. Positivt såklart! Misstänkte väl att det inte skulle komma igång, det kommer komma som en surprise tror jag. Typ att *SHIT VATTNET GICK*  Hoppas på det iaf.
Är 5 dagar kvar till beräknad födsel. Trodde verkligen inte att det skulle gå så långt som ni nog märkt när jag skrivit.
 
B är numera certifierad Crossfit tränare. Har varit en ganska rolig helg då han varit på det sämsta humöret nånsin. Det är nämligen så att han i stort sett avskyr crossfit och mentaliteten bakom den. Han ser hela konceptet som en ripoff haha...certifieringen fick han av gymägaren så han kände att han inte kan tacka nej med tanke på att de kurserna kostar en del. Han hoppades nog även på att kanske få en mer positiv bild av det. Men bara blivit värre haha...skit kul att lyssna på :D Han kommer nog fortsätta PT:a som han gjort och inte ha inslag av crossfit, men en certifiering rikare iaf :) Bra jobbat B, du tog dig igenom detta iallafall ;-)
 
Jag längtar så in i helv-te till att komma igång med träningen. Ska få ett skräddarsytt träningsschema och sen ska vi köra stenhårt på kosthållningen hemma. Så det kommer nog inte ta lång tid innan man är i form. Har ju världens bästa Coach och en motivation som inte försvinner trots sömnbrist på grund av eventuell icke sovande bebis. #sägerjagnufårsehurdetblirhehe#
 
Åh så underbart väder ute. SNÖ #äntligen# och solen som skiner. Ska nog ta en lite längre promenad med Freja så fort jag ordnat lite hemma. Vintern är härlig när det är såhär fint!
En kopp kaffe kanske? JA
 
Till nästa gång!
 



Lalala lalaala....
Publicerat den

Var inne på SÖS på kontroll igår. Kände minskade fosterrörelser och blev orolig. Kan säga att denna graviditet har gett mig mer oro och nervositet än Tims.
Ringde iaf in och fick komma på en gång. CTG kurva igen och hjärtat lät jätte fint.
Överläkaren kommer in efter ca 30 min och ska känna i mig och göra Ultraljud för han hade fortfarande inte rört sig, mer än svaga rörelser. Och min lilleman är en liten fighter som rört sig massvis från början så det var inte en inbillning.
Hon trycker in fingrarna i mig #satanvaontdetgjorde!! Öppen 1 cm och 3 cm livmodertapp. OK, säger inte mig mycket, känner en viss glädje över att jag öppnats eftersom jag haft värkar och på förra kontrollen var sluten som en mussla enligt den läkaren.
Sedan ultraljud. Får se min lilla sötnos. Ligger så långt ner med huvudet. Läkaren frågar om jag vet vad det är för kön. Säger att det är en pojke.
- Ja då kan du få det bekräftat, för snoppen har jag sett tydligt. :)
Hon buffar och trycker på magen, allt för att han ska reagera, Inget händer....jag börjar bli nervös. Ja hjärtat slår men tänk om han har fel på nervsystemet, tänk om han inte kan röra sig, tänk om....osv osv.
Säger till henne att jag vägrar åka hem förrän allt ser perfekt ut annars får de ta ut honom. Får som svar att hon inte låter mig åka hem förrän han rört sig...
Efter en hel del buffande på magen och tryckande av läkaren så rör han sig tillslut. Inte bara en gång utan han vaknar verkligen till. VILKEN LÄTTNAD!

Jag får åka hem och vänta in värkar.
 
Hela natten ligger jag med förvärkar som gör ganska ont. Börjar känna hopp om att det kanske är igång. Undersökningen retade garanterat hinnan sk hinnsvepning och det kan få igång förlossningen. Men klev upp vid 08 och efter det är de värkarna som bortblåsta. Haft nån enstaka under dagen men annars bara sammandragningar. Har nog öppnats nån centimeter till iaf, såna värkar var det åtminstone.
 
Nu är jag verkligen verkligen trött på detta, skulle göra vad som helst för en igångsättning. . .
 
#kännersighopplös#
 
Till nästa gång!
 
 
 



Läs en bok, eller vafan tyska serier på tvåan!?
Publicerat den

Vi bestämde för ett tag sen att inte skaffa betalkanaler som 3an, 5an osv för att det är hjärndöd tv och man fastnar i flera timmar. Bättre att läsa mer eller sysselsätta sig med annat helt enkelt. Istället finner jag mig själv tittandes på tyska serier på tvåan. Wiiiiii....
6an spyr jag på. Det enda de visar är Family Guy och Simpsons. Visst lite kul i nån månad, men dag efter dag efter dag och tusen repriser!!!??? COME ON NOW!
Börjar känna såhär under mammaledigheten att betalkanalerna kanske ändå vore ngt...
 
 
Läser dock en bok. Den är ganska rolig! Behöver något lättsamt som tar tankarna från lillen i magen. Inte kommit så långt i boken men ska försöka läsa lite mer nu tills han kommer.
 
Dagen har varit sisådär. Haft värkar och ont i svanken, illamående och yrsel. Inte mycket annorlunda från vissa andra dagar. *suck* Imorgon ska jag till barnmorskan. Ska bli lite skönt att träffa henne. Sist vi sågs var innan jul.
Hade ett möte inbokat men eftersom jag var på SÖS på kontroll kvällen innan så avbokade jag den. Så nu är det dags igen! Mäter antagligen magen, lyssna på hjärtat och allt det vanliga. Allt är nog bra med lillen. Han rör sig helt normalt och mycket.
Jag och B satt och kika på bilder och små videoklipp från när Tim var ca 1,5 år. Videoklipp från Thailand bland annat. Såg så härligt ut! Och tänk att vi får uppleva bebis perioden igen. Blev tårögd av att se hur fin lilla Tim var och blivit.
 
I mars är det dags för minisemester till Suomi. Träffa mormor och annan släkt. Kan ju inte boka dom biljetterna heller riktigt ännu. Vi åker dock med finlandsfärjan, blir nog kul för Tim. Sen bor vi på hotel i 2 nätter. Ska bli riktigt mysigt! Det är även syrran och hennes kille samt brorsan som ska med. Självklart B och barnen. Blir bastu och släkt besök, sen ska vi ut på landet och kika på mormor och morfars gamla hus. Det hus min mor växte upp i. Det är min morbror som äger den nu så vi kan gå in i huset. Får jag berätta om mina barndomsminnen. Blir en sväng till en stuga vi äger som ligger vid en insjö, ganska förfallen men sååå många minnen. Ser fram emot dessa dagar! Hoppas vi har vårväder då också, blir det behagligare. Vi åker förmodligen i slutet på mars, närmare våren helt enkelt...
 
Till nästa gång!
 
 
 
 
 
 
 
 



Shit va mörkt!?
Publicerat den

Man förstår att man vänt dygnet när man kliver upp kl 07:50 och det är möööörkt!! 
Inte vaknat tidigare än 9:30 på ett par veckor eller tre så det blev lite av en chock. Man glömmer eller förtränger mörker ganska snabbt! 
Ska iväg och lämna på dagis snart. Sen åker jag till Sickla. Ska handla lite mat och frukt, gå in på ÖB och glo lite ( hyfsat nyöppnad). Ta en fika och titta på människor :)  sen hem försöka tvätta och laga mat till mannen min som klev upp 06 imorse för att åka iväg på kurs. Blir biffwok m ris och sallad har jag tänkt. 
 
Hade ganska intensiva värkar till ca 02 inatt. Sen sa jag bara att blir det inte värre så sover jag. Somna på 2 röda, så trött efter en hel dag av värkar. . .får se Hur dagen blir. Känner mig pigg! 
 
Till nästa gång! 



Stenhård!
Publicerat den

 
Halvligger i soffan med min stenhårda mage!! 
När jag vaknade imorse så var magen spänd som satan, ungefär som en sammandragning. Men konstant! Hade även ont i övre delen av magen som när man har gaser. Fast det inte var gaser dårå! Tänkte inte mer på det förrän på gymet. Haft sammandragningar/förvärkar hela dagen nu!! Vissa är lite smärtsamma andra som vanliga sammandragn. Ryggen/svanken har även börjat värka vid dessa värkar. Hmm...självklart in på forum haha...vissa har haft såhär nån dag och t.om timmar innan bebis föds andra i några veckor *suck* ännu en gång...bara vänta och se. 
 
Till nästa gång! 



Man hör det runt sig ÖVERALLT!
Publicerat den

 
 
Sitter på gymet. Tim har en hinderbana, jag surfar och B kör sitt morgonpass.
Lillan skulle ha gått till dagis idag men eftersom dygnsrytmen är helt förstörd från all ledighet och vi inte orkat kliva upp tidigt några dagar innan så fick hon vara hemma. Hon somnade i hyfsad tid men vaknade till flera gånger och sov ganska oroligt. Nytt försök imorgon igen.
 
Farmor (B's mamma) ska komma från Polen om nån vecka. Hon ska finnas tillhands när jag måste åka in. Hon kommer bo hos oss så att vi bara behöver åka in och Tim ev kan fortsätta sova om det nu blir på natten. Känns tryggt att ha någon så nära. Just nu är det syrran som är 'oncall'. Det känns iförsig också tryggt. Med taxi tar det inte lång tid hem till oss och Tim känner sig väldigt bekväm o trygg med moster.
Känns som att det är under kontroll!
 
Nu ska jag låta lillan använda min dator till att titta på lite film. Energin till hinderbanan fanns inte i lika stor utsträckning idag.
 
Till nästa gång!
 
 
 
 
 



Förberedelser!
Publicerat den

 
 
 
Det är 9 månader kvar innan vi åker men satan vad längtan är enorm. Sen är det mycket annat som händer innan såklart men att få planera detta känns helt fantastiskt!
Har suttit nu på förmiddagen och kikat på boende för oss till de första 7 veckorna iaf. 1,5 månad kommer vi nog att stanna i samma område. Som det ser ut nu. Har rekat med sjukhus, gym, matställen, boende där risken är stor att det finns svenska barnfamiljer ( för Tims skull så hon ev hittar lite vänner) vore såå skönt! Kommer nog bli hur bra som helst. Att få vara med famijen och inte behöva göra annat än njuta, UNDERBART!!
 
Flygpriserna är bra just nu, men måste såklart avvakta tills lille är här och vi har pass till honom. Men i slutet på februari eller mars borde vi kunna boka flyg iallafall. Wihooooo!!!!
 
Min väninnas dotter var inlagd på sjukhus inatt. Hon är bara ett par månader gammal så klart man oroar sig för att något kan hända. Men går jag in med den inställningen så slutar det nog med att jag oroar mig mest i onödan. Händer något så gör det det och jag får ta det då. Nu kommer jag bara tänka positivt och planera för 2 friska barn.
 
Inatt hade jag ganska skarpa förvärkar. Det var de mest intensiva hittills. Höll i ett tag men släppte sen och har inte haft annat än sammandragningar sen dess. Får se om de kommer inatt igen. Vet att det kan pågå i veckor så kommer inte lägga nån energi på att tänka på det mer. Har börjat förstå att jag faktiskt kan gå över tiden fast Tim var tidig och fast jag vart helt 100 på att han ska komma tidigt. Får tänka att ' det viktiga är att han är frisk' vilket det självklart är!
Man har bara en sån enorm längtan efter att få hålla i honom. Få känna att han äntligen är här hos sin familj.
I många forum så får alla som 'gnäller' höra om att man ska vara glad att man ens kan vara gravid och i princip hålla käften. Men tyvärr...självklart är jag glad att jag kan få barn. Men på vilket sätt hjälper det dom som inte kan få barn om jag slutar gnälla?? Sluta LÄS i dessa forum isf. Har medlidande och sympati men har även rätt att uttrycka mina känslor....
Blir bara irriterad när folk ska säga till andra att stänga in sina känslor för att andra inte kan känna så...det är inte ok! Så alla ni som är i forum, gnäll så mycket ni vill!!
 
Ikväll blir det pannkakor igen hehe...fått lite cravings för det. Så himla gott med hallonsylt! Ätit rätt så nyttigt de senaste dagarna. Ris, kyckling o grönsaker. Sen har det såklart slunkit in en o annan kaka eller godisbit. Men viktmässigt har jag stannat av känns det som. Går varken upp eller ner. Landar på 12 kg verkar det som denna graviditet. Konstigt nog syns det inte särskilt mycket nånstans, ja förutom magen såklart. Hmmm...måste ta en magbild så här i slutet. Får göra det ikväll!
 
Ska ta en sväng till mataffären nu men måste inflika med att det verkligen är sköntatt vara hemma. Åh vilken lyx!! Inte ens de 'tråkigaste' dagarna är tråkiga. Det är bara skööönt att inte behöva göra något och kunna småplocka hemma, laga mat, promenera, titta på tv, film....ÅÅÅÅHHHHHHH loving it!!
 
Till nästa gång!



Hur mår vi idag då?
Publicerat den

Pyntet ska ner!! Orkar inte ha "julkänsla" hemma mer. Så idag plockar jag och Tim ner allt till källaren. Har en fin låda som det står jul på. Perfekt till nästa år när allt ska upp igen :)
 
Som det ser ut nu så kommer vi komma hem från thailand runt den 18-19:e december. Så jul firar vi hemma och även nyår. . .blir mysigt eftersom vi kommer ha varit ifrån alla så länge. 
Vi får planera Liite annorlunda gällande Polen. Eller egentligen bara att vi kommer komma hem några dagar i juni redan. Mycket nära vänner som ska gifta sig!! Mys!! 
 
Åh min lilleman. Kan du komma ut nu så mamma och pappa kan börja planera mer på riktigt och boka saker o ting. Han verkar må alltför bra i magen min hehe...
 
Haft förvärkar och en del annat. Men inga riktiga värkar tyvärr! 
 
På tisdag börjar vardagen igen för Tim iaf. Dagis dags. . .då börjar jag även med promenader. Så efter att ha lämnat Tim tar jag en lång promenad.  Får se hur långa de blir! Men måste röra på mig. Varit hemma och inomhus alltför mycket under jul o nyår! 
 
Ska ta tag i pyntet nu! 
 
Till nästa gång! 



Ingen bebis ännu...
Publicerat den

God fortsättning får man säga nu! Härligt och äntligen januari 2014!!! Självklart har jag längtat hit, trots att jag velat ha ut min lilla prins ett bra tag nu så är jag fruktansvärt glad att han blir född i början på året än slutet på förra! 
Min kusin fick sin son på nyårsafton kl: 12:30 på dagen...det är alltid fest på hans födelsedag iallafall :)
 
Haft en del känningar och till och med varit inne på kontroll. Men ingen pojk som vill komma ut riktigt ännu iallafall. Jag ger honom 1 vecka sen börjar jag springa i trappor hehe...nu är det riktigt tröttsamt att vara gravid. . .
 
 Nyår firades med goda vänner och familj. Blev en mysig middag och massa skratt! Fyrverkerierna och tolvslaget skålade alla utom jag och B för utomhus. Jag hade så ont i rygg och ben och fötter och typ allt så orkade inte ens gå ner till vattnet (100 meter från oss) . Så jag och B firade tolvslaget hemma. Mysigt med en egen lugn stund i festligheterna. 
 
Inte skrivit sen jul men blir ändring nu. Varit lite stress och besök osv så tankarna har tyvärr varit på annat håll. 
 
Till nästa gång!