Im on a role...
Publicerat den

 
Jag som skulle köpa färgglada träningskläder haha...
Nä men köpte ett lila linne också men orkade inte ta på mig den idag. Jag är nöjd med brallorna, kul med lite mönster!
Sitter spänt och väntar på att Farmen ska börja. Har blivit en riktig Farmen torsk. Gjort iordning hallon pch äpplen som en liten fruktsallad. Varit duktig idag med! Inget vanligt socker eller godsaker, trots mina extrema cravings och dagdrömmar om att bada i lösgodis. Om några dagar borde väl abstinensen vara över?
#KÄMPASAARA
 
Blev ingen träning idag. Kom till gymet och tyvärr så var blodsockret i botten och humöret gjorde det sällskap. Sov dåligt inatt, lillen vaknade ungefär varannan timme och han har i princip varit vaken sen 9 imorse. Så inte mkt pauser idag! Förtjänar egentligen en skål med godis efter denna dag.
BAD THOUGHTS GO AWAY!!! :-(
 
Imorgon väntar ett fyspass med Sofia det är B's brorsas flickvän. Hon har börjat träna med mig på fredagar. Kul med lite sällskap! B ska ta hand om lillen om han är vaken imorn, måste få in det passet, annars har det varit en dålig vecka för mig! Eftersom jag går efter ett schema och snart ska gå på de lite tuffare passen så vill jag inte missa fler pass.
 
Var ner till förrådet idag. Har prylarna förökat sig där inne eller?? Filtar "ligger" med lakan, stolar med bord osv??? Var knökfullt och jag minns inte att jag varit ner med prylar. Kommer nog en hel del 'bortskänkes' annonser på Facebook till våren. Helt sinnesjukt!
 
Dags för fruktskålen, demon-tankarna börjar infinna sig i mitt huvud!!
 
 
Till nästa gång!
 
 



Det viktigaste = klart!
Publicerat den

Lägenheten har hittat hyresgäster! Känns sjukt bra och nu är vi igång.
Letar som galningar efter en nice lägenhet i Sopot och det ser ljust ut nu igen efter en jobbig vecka av sökande.
Vi är tyvärr jävligt kräsna, borde kanske lägga ner det. Jag känner bara att #VAFAN jag är inte mammaledig för alltid!!! Måste få njuta ordentligt i år! Så vill jag ha en lägenhet precis vid playan, då ska den fan vara precis vid playan.
 
Inhandlat lite träningskläder som lovat. Riktigt nöjd, får slänga in en selfie imorgon. Är en hel del andra snyggo träningskläder som gärna får flytta in i min garderob. Lite i taget iom storleksförändringar förhoppningsvis ;-)
Blir ett helkroppspass imorn också och jag har #villintejinxa men lyckats hålla mig från socker. Måste fortsätta så och skita i ätardagar för jag kan inte kontrollera mig själv. Blir som ett barn på julafton och slänger mig över ALLT! Hela konsum skriker...ÄT mig! Ät MIIIIGGGG!!! Nä...pass på ätardagar!
 
Blir ett mini inlägg ikväll. Trött som satan och måste ladda batterierna för morgondagen.
 
Over and out!
 
Till nästa gång!
 



Nu börjas det...
Publicerat den

 
 
Nu smider jag planerna. I Maj blir det loppis på Solvalla. Tjoho!! Här ska det krängas...
Pratat med Tim om en del av hennes saker och vi har kommit fram till att det är rätt mycket som får säljas. Underbart! Vill verkligen 'börja om' med hennes rum. Alltför mycket saker! Hade inte mage att sälja för mycket sist men nu har jag verkligen tröttnat på leksakerna som bara ligger och skräpar. Sen ska vi ju iväg och då kommer hon att glömma bort hälften som vi ändå ska packa ner till källaren.
 
Sen har jag en del barnkläder strl 98-110 som hon nu inte kan använda. Så istället för att packa ner allt det med i källaren och glömma bort dom i nått år så ska de väck. Skulle egentligen vilja sälja redan i april så jag kommer hålla utkik efter andra loppmarknader för Solvalla känns så tätt inpå resan. Vill ha det rensat till mitten på Maj. Men vi får se!
Har massa hemma som ska säljas också men det är större möbler så de ska ut på blocket! Hoppas kunna börja med det imorgon...kul med lite projekt!! Hehe.
 
I fredags var vi iväg till syrran på lite taco kväll. Drack liiite liiite vin och mmmmmm så gott det var! I början på mars ska jag på tjejmiddag och då blir det ett par glas iaf. Ska pumpa till lillen :)
 
Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar till våren och hur mycket jag längtar tills vi åker. Men eftersomjag har en del projekt att fixa med hemma innan så ska det bli riktigt kul att vara hemma med. Njuter till MAX av att vara mammaledig! Jag är i helt perfekt tid i livet känns det som...har inte haft en tråkig sekund sen jag slutade jobba.
 
Åh *suck* Springmask fick älskade Tim OCH löss....fått trycka i henne tabletter för masken och kammat och tvättat håret. Kommer få kamma varje/varannan dag nu i några veckor. Lössen hittar man inte lätt i hennes hår, till och med fått platta hennes hår med plattång för att enklare kunna kamma ut det. Voi voi för dagis....
 
Till nästa gång!
 



...
Publicerat den

Köpte en Willvin skötväska idag. Det är konstläder i beige färg. Skit snygg! Massa bra fack att förvara allt i både till lillen men även till mig själv. Den är tillräckligt stor att ha datorn i vilket jag tycker är bra speciellt om man ska ut och resa. Jag är en sån som alltid reser med sminket, dator, plånbok, böcker, tidning och lösgodis. Så det känns perfekt att jag får ner blöjor, tvättservetter, ombyte till lillen och lite annat som krämer och dylikt. Grymt! Kanske blir lite trångt om man ska flyga 10 timmar till Asien, men funkar utmärkt för kortare flyg eller bil/tåg resor :-) Är jätte nöjd!
 
Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Somnade med lillen när vi kom hem från gymet. Jag tränade inte idag, körde B till Nexus och åkte sedan iväg och tog en fika i Bromma med Tim och Harald. Fick en konstig längtan efter Drottningholm. (Ingen aning varför?!?) Men tänkte att vafan..vi åker ut dit och tar en promenad när vi ändå är på rätt sida stan.Inte det bästa vädret men skönt att komma ut!
 
Imorgon blir det träning (hoppas lillen sover så att jag får det). Till kvällen blir det middag hos syrran med goda vänner. Ska bli mysigt!!
 
Har en bestämd liten pojk som vill ha mammas uppmärksamhet så...
 
...till nästa gång!
 
 
 



Det är hårt nu!
Publicerat den

Igår var det vila. Försökte verkligen hålla mig från sött men gick inte, tvingade min älskade B att köpa lösgodis. Han gjorde det fast jag sagt till honom att inte göra det hur mycket jag än ber haha...han hörde nog på tonläget att det är bäst att köpa så inte Biatch Saara blir galen! Åt inte allt ändå men en hel del...
Idag blev det ett träningspass. Jobbigt som FAN!! Jag gick o la mig ganska tidigt igår för att jag var så utmattad i kropp och huvud, det var tur det...hade aldrig fixat passet idag annars. Riktigt kul är det att träna och speciellt när B  är min PT. En kul grej att göra tillsammans.
Hade inte lika mycket tur med lillen idag, han vaknade efter ca 20 min, fick gå iväg och amma. Sen turades vi om att hålla i honom. Gick jätte bra trots det!
 
Fick så sjukt positiva nyheter igår. Inte spikat ännu men förhoppningsvis så har vi hittat några som ska bo i lägenheten när vi är borta. Vänner till oss :-) Skulle vara den perfekta lösningen och då skulle vi kunna slappna av till 120%!!!
 
Idag känner jag mig lite stressad igen hehe...mest för att jag städat och plockat lite hemma i dagarna och inser att SHIT, det är en del som ska rensas trots allt. Känns nästan som att vi ska flytta permanent.
Ska måla om Timeas rum också och göra om den med möbler och allt. Måste sälja allt som finns där nu och en del annat. . .bästa att börja med det nu redan. Ska enligt min planering vara klart senast 10e Mars. Måste hålla deadline på allt, då slipper jag paniken de sista dagarna!
 
Vi har ännu inte hittat lägenhet i Polen. Farmor jobbar på det och borde ha allt klart till slutet på Mars iaf. Så jag avvaktar med att köpa båtbiljetterna tills dess. Vi ska lyxa till det igen och bo några nätter på Grand när vi kommer till Sopot. Sen flyttar vi in till lägenheten direkt efter det. Myyyysss!!!
 
Hård dag på gymet för lillen hehe...
 
 
Min underbara träningstjej var också med idag :-)
 
 
 
Till nästa gång!
 
 



Jag fryser!
Publicerat den

Körde ännu ett ripped pass idag. Lillen sov hela timmen så mamma fick bränna fett. var jäääätttteeeee jobbigt. Hade noll krafter kvar efter passet och orkade knappt hålla i lillen när jag ammade honom efteråt. Nu är jag frusen men beror nog på trötthet. Känner mig inte sjuk på ngt sätt förutom då att jag är frusen och trött...
3,5 månad kvar tills vi drar. Känner mig rätt lugn för första gången, fast jag inte gjort något hehe...
 
Ska försöka köpa nya träningsbrallor imorgon. Mina gamla är inte ok...tröttnat på dom något fruktansvärt mycket. Vill ha en ny träningsgarderob, lovar att det kommer sporra mig mer! #hoppaspådetiallafall
 
Finns riktigt snygga träningskläder nu, dags att bryta trenden med enfärgade tråkiga! Ska köpa en härligt mönstrad med massa färger hihi...ska ju ha sommar resten av året sen så bara att köra på lite nice:a färger. Blir man glad av det också! Intersport ska ha bra urval av mönstrade/färgade träningskläder.
 
 
 
Måste åka och besöka mina kollegor snart. Men nu har lillen varit förkyld (första natten han sovit bra sen några dagar tillbaka) så det har inte blivit så mycket sömn för min del eller någon här hemma för den delen. Stackarn har gråtit en del av trötthet men pga täppt näsa och slem i halsen så har han inte kunnat sova bra.
Inatt vände det och hela dagen sova han som en stock...han tar igen för de senaste dagarna antagligen hehe...hoppas han gör det hela veckan så jag kan träna!
Imorgon blir det morgonpromenad. Jag och B ska beställa proteinpulver och aminsyror. . .mars blir en ordentlig träningsmånad. Då går jag från att ha 'softat' med vikter dvs hållt mig till färre set men många reps, för blodgenomströmning och uppbyggnad till att börja köra tyngre med färre reps och flera set. Sen även hårdare diet...grymt det ska bli! Längtar efter känslan när man känner att 'jag klarade det'. Hoppas kunna säga det om 3,5 mån. Idag ska B ta en före bild på mig :-O knas! Den får ingen se förrän jag har en efter bild att visa haha...ska tappa 10 kg på 3 mån. INTE omöjligt nånstans, speciellt med tanke på att jag ammar!
 
Lilla Tim var på dagis idag. Då får vi veta att springmask går på dagis, på en annan avdelning går influensan och massa annat skit! Står lite i valet o kvalet om hon kanske ska vara hemma. Men stackarn vill gå till dagis. Förstår det! Där får hon leka av sig och få stimulans. Hemma blir det lätt tråkigt just nu...hm...kommer nog chansa och hoppas att vi inte får något...snälla VÅR kom nu!!!!
 
Till nästa gång!
 
 



Get ripped!
Publicerat den

 
Iom att det endast gått 3,5 vecka sen min älskade son föddes så börjar Coachen lugnt med min kropp. Snacka om att jag känner mig svag, framförallt i bål och rygg, Fy ogillar den känslan!
Vi körde de flesta övningar med kroppsvikt och sen några få med lätta hantlar dvs 3 kg's hantlar. Många reps #FYFANvaddetbrändeavmjölksyra
 
Väntar ivrigt på mitt träningsschema. Det bästa med det är att jag kan köra mycket hemma. Så om jag inte kommer iväg till gymet pga lillen vid bestämda tidpunkter så kör jag när han somnat hemma bara. Grymt! 
 
Målet är för mig att komma tillbaka till den form jag hade innan jag födde Timea. Så det är ganska många kilon som ska väck. Ska väga mig och ta före bild. Tror att det faktiskt är så mycket som 16-17 kg som ska bort. Jag tränade väldigt intensivt innan jag blev gravid med Tim, var i bra fitness form och vill komma tillbaka dit. För att bevisa för mig själv att jag kan helt enkelt och för att jag levde rätt sunt då tycker jag. Mycket fokus på bra mat och på träning. Jag orkade göra mycket dvs hade energi till mycket. Vill känna det igen!
 
Nu har jag 1 år på mig att försöka nå dit så det ska jag ta vara på. Kan träna 5-6 pass i veckan, äta bra och ha stor fokus på det eftersom jag slipper tänka på jobb och spendera tid på jobbet. Sen har vi ju lyxen att åka iväg och där kommer vi få väldigt mycket hjälp med barnen av farmor. Så 1-2 timmar per dag kommer jag kunna gå iväg och med gott samvete då farmor älskar att vara själv med barnen och få "bond:a".
 
Så igår började mitt 'gamla, nya liv' :D Wohoooo!!!
 
Till nästa gång!
 



Ingen sömn, konstant gråtande bebis, smutsigt hem osv osv
Publicerat den

Nääää....riktigt så är det inte!
Har tid för mig själv för lilleman sover en del. Hinner då städa hemma, tvätta, laga mat osv. Det enda som är lite drygt är att jag får extrema blodsockerfall. De kan komma närsom (eftersom jag ammar) och då måste jag få i mig något väldigt snabbt. kan bli lite svårt om Harald är vaken just då och vill ha tutte. Missförstå mig ej....att snabbt trycka i sig socker #godisjuicebakelservittbröd kan man göra och inte gnälla på att det är jobbigt med bebis. Men vill man undvika sånt så är det svårt...om man inte planerar!! Vilket jag är dålig på just nu...
 
Det gick inte så jätte bra med min sockerfria diet hehe...ska ge det ett nytt försök i veckan. Måste lära mig att kontrollera dipparna jag får pga amningen. Måste planera min kosthållning, se till att det finns mat att värma eller nyttiga snacks som får upp blodsockret snabbt. GAH...#MYCKETenklaresagtängjort

Jag känner mig stressad!! Har 3 månader på mig att ordna med hyresgäster till lägenheten när vi drar, organisera hela lägenheten och börja packa ner saker. Tömma förrådet på skräp och antingen boka loppmarknad eller slänga sakerna/ge bort. Sen ska resorna bokas, allt planeras....lät inte så mycket när jag skrev ner det haha...men är en del. Speciellt tömma lägenheten så hyresgästerna får plats med sitt. Bläää!! skönt när allt e klart och man kan dra!
Pass, personbevis osv måste ordnas också till lillen....måste skriva en lista!
 
De här veckorna har gått super snabbt. Men varit lite mycket på besöksfronten. Nu vet man hur många vänner man har haha...alla vill självklart träffa lillen och vi vill träffa alla. Men blivit lite mycket, så att man känner sig stressad att boka in vänner och då blir det mer jobbigt än kul. Sen all jävla fika!!! Fyfan! Här bjuds bara på nötter och frukt från och med nu...kommer gå upp 10 kg om jag fortsätter såhär!
 
Amningen går fint, det kommer mjölk och han äter och växer som han ska. 3 veckor gammal snart. Sötnöten!
Tim är en toppen syster. ger honom massa kärlek och vill vara med på allt med honom. Hon är lite mer mammig än förr, men det förstår jag. Min uppmärksamhet är delad numera och det känner hon av. Känns tufft ibland när man vill sitta med henne och mysa, men då vaknar kanske lillen och vill ha äta. Blir man ganska bunden...kan säga att jag inte bara en gång känt mig ledsen för att jag inte kunnat ge henne lika mycket uppmärksamhet som förr. Min lilla flicka! blir bättre när han får mer rutin och inte måste vara på mamma hela tiden...just nu är det viktigt att han ammar och är frisk.
 
Det är annars jääättteeee mysigt att vara tvåbarnsmamma :)
 
Till nästa gång!



Oj vad tiden går fort!
Publicerat den

Kikade in i bloggen för att se när jag senast skrev något. Den 28e!! Tiden går så snabbt...
Just nu har jag issues med att hålla koll på vilken dag det är, blir lätt så när alla dagar är sig lika!
Har bokat in lite beök i veckan. Så imorgon ska jag ut till en kollega och fika. Träffar samtidigt tre härliga brudar. Ska de få gosa lite med lillen. På torsdag ska jag iväg med Tim och Harald till Agnes #Timsbästakompis för lite fika där med :D Så ska de självklart få träffa lillen dom med.
Jag känner mig inte det minsta uttråkad hemma, men för att förhindra att jag blir uttråkad så bokar jag in lite små besök hit o dit. Ska nog ut och ta en fika på något lugnt kaffe på fredag med farmor. Hon har varit hos oss i en vecka nu. Varit otroligt hjälpsam med Tim. Aktiverat den plutten med alla möjliga roligheter.
 
Det går Scharlakansfeber, mask och löss på Tims dagis nu...MMMMmm allt det på en gång! Så vi har haft henne hemma sen i fredags. Tim fick även feber i helgen men gick över på 1 natt som tur var. Än så länge har Harald inte blivit smittad och jag hoppas innerligtatt han inte ska smittas.
 
Tänk att det redan är februari. Tiden går fruktansvärt fort! Känner att jag måste börja planera massa saker men just nu så tar man det mest lugnt med allt. . .men mot slutet på månaden ska jag skriva en to-do lista!
 
I mars kommer B's pappa på besök. Jag hoppas självklart att det är vår redan då hehe...längtar jätte mycket till fågelkvitter och knoppar på träden...vill kunna gå ut på en 'icke blöt' promenad och känna solen i ansiktet. Mmmm underbart!! Ska bli härligt med 6,5 mån sommar i år!!!
 
 
 Lite vårkänsla i vardagsrummet kom fina Lina med när hon i söndags var hos oss på besök.
 
Nu vaknade lillen till :) Äntligen!!
 
Amningen går förresten jätte bra. Gör inte ont mer och mjölken strömmar. Lillen växer så fint! Tänk att kroppen fungerar så, helt otroligt! Älskar att vara tvåbarnsmamma :)
 
Till nästa gång!