3,5 veckor kvar!!!
Publicerat den

Nu närmar det sig med stormsteg. Snart kommer vi äntligen iväg!
Det mesta är klart nu inför resan dvs bokningar, lägenheterna, båtbiljetter, flyg till Thailand osv. Känns SÅ JÄVLA SKÖNT!! 6 månaders semester!! Hur lyxigt är inte det?
 
Det enda vi har kvar är städningen och rensning av förrådet hemma i lägenheten. Men vi tar det peu en peu och det blir nog klart tills det är dags.
 
Vi avslutar våren i Stockholm med lite grillmys med familjen och närmaste vänner. Ser fram emot den kvällen med. Få ha alla nära på samma plats och bara slappna av och skratta massor.
 
Fått reda på att en väninna och hennes familj flyttar tillbaka till Stockholm efter att först ha pluggat till läkare utomlands i 6 år och sedan direkt flyttat ner till Mariestad. Hon är en utav mina närmaste väninnor så det gör mig sjukt glad att veta att våra barn kommer få växa upp tillsammans. Att kunna träffa henne på helger, AW:n osv. åh va kul! Så nu har man något att se fram emot när man kommer hem också.
 
Mina vackra barn växer och mår toppen. Tim längtar väldigt mycket efter resan som jag och B hypat upp som fan såklart haha...hon tänker just nu inte ens på vännerna som hon kommer sakna. Det är bara allt kul och gott som hon kommer få som lockar hehe...
Lillen är snart 4 månader och ska börja med smakportioner dvs MAT...känns så konstigt för att det gått så snabbt. Njuter gör vi iallafall så går inte många minuter innan jag sniffar på honom och bara tittar på hans rörelser och miner. Mmmm helt underbart med en sån liten!
 
Snart dags för loppis också. Jag vet inte hur men har ännu en gång lyckats samla ihop sjukt mycket prylar...! Kommer inte slänga det som blir kvar utan får ta med det hem och säljer det på loppis till nästa år. Tycker det är jätte kul med loppmarknad. Hoppas bara man lyckas kränga massor hihi....
 
Träningen går framåt. ÄLSKAR B's pass. Man känner en helt annan typ av styrka. Sjukt nice! Hoppas kunna se grymma resultat efter detta år. Wihooo....
 
Till nästa gång!